Analiza penala si procesual penala

Trimisa la data: 2010-04-06
Materia: Drept
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_B
Lucrare de licenta despre Analiza penala si procesual penala
Analizatorul este definit ca fiind sistemul sau aparatul organismului uman , alcatuit din receptori (organe de simt) , centrii nervosi (situati, in general ,pe scoarta cerebrala) si cai nervoase de transmitere intre receptori si centrii nervosi. Exista mai multe tipuri de analizatori astfel incat exista cinci grupe de senzatii si anume : senzatii auditive , senzatii vizuale , senzatii cutanate , senzatii olfactive si senzatii gustative.

Dintre acestea cele mai importante sunt senzatiile auditive si vizuale deoarece prin intermediul acestora obtinem cele mai multe informatii cu privire la mediul inconjurator .Exista si alte categorii de senzatii care au un rol important pentru organismul uman dar in ceea ce priveste cercetarea criminalistica au o importanta redusa. Astfel sunt senzatiile organice , care reflecta starea organelor interne , senzatiile kinestezice , ce constituie o reflectare a miscarilor proprii , senzatiile de echilibru, etc.48

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza penala si procesual penala

Lucrare de licenta despre Analiza penala si procesual penala
Cuprins

Capitolul I Aspecte penale si procesual penale...........3

Capitolul II Consideratii psihologice...........15
Subcapitolul I Problematica psihologica a marturiei judiciare si a martorului.............15
Subcapitolul II Problematica psihologica a persoanei vatamate........44

Capitolul III Reguli tactice aplicate in cadrul ascultarii martorilor si persoanelor vatamate............54
Subcapitolul I Ascultarea martorilor...........54
Sectiunea 1 Ascultarea propriu- zisa a martorilor...........54
Sectiunea 2 Tactica ascultarii martorului de rea credinta........71
Sectiunea 3 Particularitati tactice aplicate in ascultarea unor categorii speciale de martori............74
Sectiunea 4 Consemnarea declaratiilor martorilor si alte metode tehnice de fixare............80

Subcapitolul II Ascultarea persoanelor vatamate..........82

Concluzii...............88

Bibliografie............90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza penala si procesual penala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.