Analiza performantelor financiare ale SNP PETROM

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Finante-Banci
Pagini: 26
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marinela_F
Lucrare de licenta despre Analiza performantelor financiare ale SNP PETROM
Petrom este cea mai mare companie petroliera din Romania, cu cifra de afaceri de peste 3,5 miliarde de Euro in 2006 si cu circa 32.837 de angajati. La sfarsitul anului 2004, compania a parcurs poate cea mai importanta etapa a existentei sale de la infiintarea in 1997 si pana in prezent, si anume finalizarea procesului de privatizare, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni de catre OMV, unul dintre cele mai mari grupuri petroliere europene.

Incepand cu anul 2005, Petrom a demarat un proces amplu de restructurare dar si de investitii menite sa imbunatateasca procesele de productie si de rafinare dar si serviciile oferite prin reteaua downstream. Ca parte a grupului OMV, Petrom va putea deveni un jucator important pe piata produselor petroliere din Romania si din Europa Centrala si de Est, la cele mai inalte standarde de calitate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza performantelor financiare ale SNP PETROM

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a companiei S.C. PETROM S.A......3

Capitolul II Modelul swot in evaluarea factorilor interni si externi la S.C. PETROM S.A...........13

Capitolul III Modelul bolting consulting group (BCG) la S.C. PETROM S.A..........18

Capitolul IV Diagnosticul financiar al firmei......24

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza performantelor financiare ale SNP PETROM". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.