Analiza performantelor financiare aprofundata

Trimisa la data: 2010-02-23
Materia: Finante-Banci
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_H
Lucrare de licenta despre Analiza performantelor financiare aprofundata
In primul rand, se observa o scadere a cifrei de afaceri , precum si a productiei exercitiului de la un an la altul, cu diferenta ca prima scade mai lent. Acest fapt este pus pe seama reducerii productiei stocate in masura mai mare decat cea imobilizata. Astfel, intreprinderea reuseste ca de la un an la altul sa valorifice mai bine si mai rapid stocurile de produse fabricate.

Valoarea adaugata inregistreaza o scadere cu 21,82 % fata de anul 2004, ceea ce arata diminuarea plusului de bogatie creat de intreprindere prin activitatea de exploatare. Indicatorul Excedent brut de exploatare cunoaste o scadere fata de 2004, fapt care este influentat de reducerea valorii adaugate brute, la care se adauga cresterile inregistrate de cheltuielile cu personalul si cheltuielile cu alte impozite si taxe.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza performantelor financiare aprofundata

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Analiza performantelor si riscurilor pe baza contului de profit si pierdere........4
1.1 Analiza performantelor financiare pe baza cascadei SIG...........4
1.2 Analiza cheltuielilor si veniturilor. Structura si eficienta lor............24
1.3 Analiza rentabilitatii pe baza ratelor si marjelor.............34
1.4 Analiza capacitatii de autofinantare si a autofinantarii.......39
1.5 Analiza si evaluarea riscurilor pe baza pragului de rentabilitate...........42

Capitolul II Diagnosticul pozitiei si situatiei financiare pe baza bilantului..........45
2.1 Bilantul si pozitia financiara a intreprinderii............45
2.2 Analiza echilibrelor financiare...............48
2.3 Analiza solvabilitatii si lichiditatii........60
2.4 Analiza ratelor bilantiere....................65
2.5 Analiza relatiei rata rentabilitatii economice-rata rentabilitatii financiare. Efectul de levier financiar...........79
2.6 Analiza riscului de faliment...............81

Capitolul III Sinteza diagnosticului financiar...........88

Bibliografie.............93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza performantelor financiare aprofundata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.