Analiza politicii firmei in vederea cresterii competivitatii

Trimisa la data: 2010-07-13
Materia: Economie
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_Ma
Lucrare de licenta despre Analiza politicii firmei in vederea cresterii competivitatii
In Romania exista o profunda criza ramasa in urma vechiului sistem monopolist de stat, caracterul centralist birocratic al sistemului economic conducand la paralizarea initiativei creatoare, la irationalitate si ineficienta in utilizarea resurselor, stiinta economica fiind total ignorata.In cadrul economiei s-au format adanci dezechilibre care au condus la afectarea competitivitatii acesteia avand grave consecinte in ceea ce priveste modul de viata al populatiei.

Incepand cu decembrie 1989, in tara noastra a inceput tranzitia catre o economie de piata, operatiune care este conditionata in mod determinant de calitatea managementului in plan conceptual si aplicativ, management ce trebuie sa ofere solutiile cele mai potrivite, dar care sa tina seama de resurse, de cadrul legislative si de evolutia structurilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza politicii firmei in vederea cresterii competivitatii

Lucrare de licenta despre Analiza politicii firmei in vederea cresterii competivitatii
Cuprins

Introducere.................3

Capitolul I Importanta strategiei manageriale la firma pentru activitatea organizatiilor contemporane...........5

Capitolul II Strategii manageriale de firma........14

Capitolul III Analiza diagnostic - fundamental elaborarii strategiilor manageriale de firma..............38

Capitolul IV Diagnosticul economico-financiar al S.C. STIROM S.A.......54

Capitolul V Elaborarea strategiei de dezvoltare la S.C. STIROM S.A.....68

Concluzii.............73

Bibliografie..........75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta " Analiza politicii firmei in vederea cresterii competivitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.