Analiza posibilitatilor de imbunatatire a activitatii de marketing

Trimisa la data: 2010-03-02
Materia: Marketing
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_V
Lucrare de licenta despre Analiza posibilitatilor de imbunatatire a activitatii de marketing
O analiza de situatie poate fi uneori foarte cuprinzatoare. De aceea, se recomanda sa se intocmeasca, in cazul unei analize de situatii corespunzatoare, un rezumat (executive summary) al modului de prezentare a problemei centrale de marketing.

Dupa analiza situatiei, urmatorul pas il constituie fixarea diferitelor obiective de marketing pentru perioada de planificare avuta in vedere, operationalizata dupa continut, amploare si situarea in timp si precizate pentru anumite segmente de piata. Formularile de obiective au loc, asa dar, pentru diferite segmente partiale (respectiv grupe de clienti), in care intreprinderea este activa, printr-o introducere diferentiata a instrumentelor de marketing.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza posibilitatilor de imbunatatire a activitatii de marketing

Cuprins


1. Concepte de baza ale activitatii de desfacere si marketing........3

2. Politica de distributie a produselor. Modelarea sistemelor de distributie ........36

3. Prezentarea generala a societatii comerciale LIBRI MARIS S.A.......49

4. Desfacerea produselor la nivelul societatii..........63

5. Sistemul logistic al societatii...........74

6. Aspecte privind vanzarea produselor societatii..........89

Concluzii si propuneri de imbunatatire a activitatii societatii.......103

Bibliografie...........106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza posibilitatilor de imbunatatire a activitatii de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.