Analiza pozitiei financiarea a unei interprinderi

Trimisa la data: 2010-06-27
Materia: Economie
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_R
Lucrare de licenta despre Analiza pozitiei financiarea a unei interprinderi
Valoarea realizabila este pretul pe care o intreprindere l-ar obtine din cesiunea unui activ, daca acesta ar fi vandut astazi. Pentru estimarea valorii de realizare poate fi utilizata valoarea de piata, atunci cand exista o piata pentru activul respectiv. In cadrul IAS 2 "Stocuri", valoarea neta de realizare este definita ca fiind "pretul de vanzare estimat ce ar putea fi obtinut pe parcursul desfasurarii normale a activitatii, mai putin costurile estimate pentru finalizarea bunului si costurile necesare vanzarii".

Conform Cadrului Contabil Conceptual, utilizand conventia valorii realizabile, activele sunt evaluate la nivelul valorii lichiditatilor sau echivalentelor de lichiditati ce ar putea fi obtinute astazi, in urma vanzarii acestora, in contextul unei cesiuni nelichidative; datoriile sunt evaluate la nivelul valorii lor de decontare, adica la nivelul marimii neactualizate a lichiditatilor sau echivalentelor de lichiditati ce ar urma sa fie platite, pentru a achita datoriile, in cursul normal al exploatarii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza pozitiei financiarea a unei interprinderi

Cuprins

Capitolul I Analiza sistemelor de evaluare utilizate incontabilitate...........3

Capitolul II Istoria valorii in contextul unor referentiale si sisteme contabile reprezentative.............16

Capitolul III Evaluarea pozitiei financiare a intreprinderilor.......32

Capitolul IV Evaluarea performantelor intreprinderii...........75

Capitolul V Dificultatile, avantajele si dezavantajele aplicarii sistemelor de evaluare in practica intreprinderilor romanesti.........105

Capitolul VI Analiza unor tendinte existente la nivel international - extinderea evaluarii la valoarea justa...............114

Concluzii.............134

Bibliografie..........137

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza pozitiei financiarea a unei interprinderi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.