Analiza privind eficienta economica a investitiilor in domeniul telecomunicatiilor

Trimisa la data: 2010-05-01 Materia: Economie Pagini: 49 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cosmin_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza privind eficienta economica a investitiilor in domeniul telecomunicatiilor
Acumularea de capital fix este menita sa asigure in viitor un nivel de trai, de civilizatie superioare comparativ cu situatia actuala cand se fac investitii.De mare insemnatate in prezent este rolul investitiilor in realizarea actiunilor si proiectelor destinate eliminarii noxelor din sectii si sectoare de productie poluate, cu efecte sociale si economice benefice, conservarii si protejarii mediului ambiant, precum si de combatere a poluarii mediului.

Pentru nevoile de comparatii in privinta investitiilor, retinem acceptiunea data de ONU acestor cheltuieli, si anume: investitiile brute includ cheltuielile pentru realizarea de noi mijloace fixe, cheltuielile cu reparatiile capitale, cele pentru cresterea mijloacelor circulante si soldul miscarii capitalului strain, iar investitiile nete cuprind cheltuielile pentru cresterea capitalului fix si a celui circulant.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza privind eficienta economica a investitiilor in domeniul telecomunicatiilor

Cuprins

Capitolul I.Notiuni privind investitiile si eficienta economica......3
Conceptul de investitie si structura acesteia.............3
Clasificarea investitiilor.........9

Capitolul II Principalii indicatori de eficienta economica.......13
2.1 Indicatori statici si dinamici............13

Capitolul III Estimarea investitiilor.........26
3.1 Investitiile in telecomunicatii...........26
3.2 Documentul relativ la estimarea investitiilor.........28
3.3 Programarea si planificarea investitiilor tinand cont de restrictiile economice..........29

Capitolul IV Activitatea de investitii...........31
4.1 Indicatori de telecomunicatii..........31
4.2 Influenta obiectivelor de investitii asupra veniturilor......37

Capitolul V Optiuni manageriale pentru optimizarea activitatii in sectorul investitii.........46

Bibliografie..........49
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind eficienta economica a investitiilor in domeniul telecomunicatiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.