Analiza privind fenomenul de brand in viziunea consumatorilor

Trimisa la data: 2009-07-13
Materia: Marketing
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_T
Lucrare de licenta despre Analiza privind fenomenul de brand in viziunea consumatorilor
Pretul are o influenta foarte mare asupra achizitionarii unui produs 78% din chestionati fiind influentati foarte mult in achizitionarea unui produs.

Calitatea are cea mai mare pondere in luarea deciziei de a cumpara sau nu un produs, 92% din populatia chestionata fiind foarte mult influentata in achizitionarea unui produs.

Renumele nu are inca pe piata romaneasca o importanta prea mare 45% din populatia chestionata considerand ca le este indiferent (nici/nici) in luarea deciziilor, factorul renume.

Disponibilitatea are si ea un rol hotarator in luarea deciziilor 50% din populatia chestionata considerand ca are o influenta foarte mare in procesul hotarator.

Ambalajul ca si renumele nu sunt factori hotaratori in luarea deciziei de a cumpara un produs 35% aratandu-se indiferenti in ceea ce priveste factorul ambalaj in luarea deciziei de a cumpara sau nu un produs.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind fenomenul de brand in viziunea consumatorilor

Lucrare de licenta despre Analiza privind fenomenul de brand in viziunea consumatorilor
Cuprins


Capitolul I
Prezentare piatei apelor minerale............................3
Prezentarea principalilor producatori si a brandurilor acestora.........3
Prezentarea produsului Dorna si a companiei producatoare................6

Capitolul II
2.1 Scopul si obiectul cercetarii...........................6

Capitolul III
3.1 Determinarea marimii esantionului......................25
3.2 Conceperea chestionarului..............................34

Capitolul IV
4.1 Analiza si interpretarea datelor........................40
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind fenomenul de brand in viziunea consumatorilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.