Analiza privind imbunatatirea functiunii de personal prin adopatarea masurilor specifice

Trimisa la data: 2010-08-14
Materia: Economie
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_B
Lucrare de licenta despre Analiza privind imbunatatirea functiunii de personal prin adopatarea masurilor specifice
Fluxurile tehnologice pentru produsele refractate fasonate si nefasonate sunt complet integrate: materiile prime parcurg in societate fazele succesive ale procesului tehnologic: depozitare, dozare, macinare, samotizare, presare, asezare, ardere, depozitare, livrare. REAL S.A Pleasa este singura mare unitate de refractare care detine capacitati de realizare a semifabricatelor (samote si ciment refractat) necesare realizarii produselor finite, ceea ce determina un bun control al costurilor.

Nivelul tehnic al utilajelor din punct de vedere al conceptiei, corespunde inca exigentelor unei productii de calitate, la majoritatea fazelor tehnologice, exceptie facand amestecarea materiilor prime, presarea si arderea. Datorita volumului redus al investitiilor, in ultimii ani, majoritatea utilajelor au o uzura fizica si morala accentuata ceea ce inseamna o cheltuiala cu reparatiile si intretinerea ridicata. Uzurile rapide ale pieselor componente si subansamblurilor utilajelor duc la numeroase intreruperi neplanificate cu implicatii negative atat asupra capacitatii reale de productie cat si asupra costurilor de fabricatie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind imbunatatirea functiunii de personal prin adopatarea masurilor specifice

Cuprins


Capitolul I. Functiunea de personal - concepte de baza.......3

Capitolul II. Prezentarea generalA a S.C. ROMPRIM S.A..........33

Capitolul III. Diagnosticul functiunii de personal la S.C. ROMPRIM S.A............60

Capitolul IV. Prezentarea masurilor de imbunAtATire a functiunii de personal la S.C. ROMPRIM S.A............73

Bibliografie..........93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind imbunatatirea functiunii de personal prin adopatarea masurilor specifice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.