Analiza privind influenta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale

Trimisa la data: 2010-09-01
Materia: Agronomie
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_Lu
Lucrare de licenta despre Analiza privind influienta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale
Pesticidele ce patrund in plante, ca si cele de suprafata pot fi fitotoxice intarziind germinarea sau afectand vigoarea plantulelor. Astfel, in cazul benomilului se poate observa o acumulare a substantei in cotiledoane, de unde nu mai migreaza, deoarece nu mai este mobil prin floem, protectia plantei fiind limitata.

Un rol insemnat in patrundere il au si unele substante tensioactive prezente in formulele de conditionare a produselor de tratare a semintelor, care in general favorizeaza absorbtia de catre saminta.Esential este insa contactul intre substanta si sporii de pe saminta si miceliul din tegument, straturile profunde sau chiar din embrion.Particulele pesticidelor destinate tratarii semintelor sunt destul de mari (30-150 microni) si aceste pesticide sunt in general putin solubile, radacinile plantelor si mai ales in cazul buruienilor si al erbicidelor, pot prelua cantitati importante din sol din acest depozit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind influenta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale

Lucrare de licenta despre Analiza privind influienta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale
Cuprins

I. Introducere................3

II. Utilizarea pesticidelor in cultura plantelor medicinale.......18

III. Metode de analiza a pesticidelor din plante medicinale / medicamente vegetale...........63

Bibliografie..............89
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind influenta pesticidelor asupra plantelor medicinale si a medicamentelor vegetale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.