Analiza privind modalitatile de constatare si evaluare a costurilor specifice firmelor

Trimisa la data: 2010-04-20
Materia: Economie
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_S
Lucrare de licenta despre Analiza privind modalitatile de constatare si evaluare a costurilor specifice firmelor
Interconditionarea reciproca a calitatii tehnice si calitatii comerciale in procesul de vanzare-cumparare pe piata comerciala face ca decalajul existent intre calitatea oferita de producator si cea solicitata de beneficiar sa prezinte o tendinta de apropiere.

Calitatea unitatii de produs se apreciaza in raport cu propriul model (specificat, proiectat, omologat, certificat) prescris intr-un standard (sau norma), fiind importanta pentru utilizatorul final cumparatorul).Calitatea lotului se apreciaza prin gradul in care calitatea unitatii de produs se regaseste in colectivitatea de marfuri , estimandu-se de exemplu printr-un indice care exprima proportia de noncalitate din lot. Este importanta in relatiile contractuale dintre cei trei parteneri: furnizor (subcontractant), unitatea de transport si unitatea comerciala(comertul). Se poate intampla ca unele produse care au aceeasi valoare de intrebuintare sa satisfaca intr-un grad diferit aceeasi necesitate omeneasca.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind modalitatile de constatare si evaluare a costurilor specifice firmelor

Cuprins


Capitolul I. Aspecte generale ale calitatii ...........3

Capitolul II. Asigurarea calitatii...........17

Capitolul III. Costurile calitatii ..........21

Capitolul IV. Analiza costurilor calitatii la intreprinderea SC Kandia SA............71

Capitolul V. Concluzii..........100

Bibliografie..........107Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind modalitatile de constatare si evaluare a costurilor specifice firmelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.