Analiza privind problematica codului bunelor maniere in domeniul afacerilor

Trimisa la data: 2010-04-09
Materia: Economie
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_S
Lucrare de licenta despre Analiza privind problematica codului bunelor maniere in domeniul afacerilor
Tinand seama de specificul muncii secretariatelor, care se confrunta cu o multime de persoane de diverse profesii si avand temperamente diferite, cunoasterea personalitatii'este deosebit de importanta. Situatiile cu care se confrunta secretariatele se refera la seful direct, la colegii din alte compartimente de munca, la alti sefi de servicii sau de birouri, la publicul larg sau la cei ce solicita audiente sau intrevederi.

In consecinta, este evidenta necesitatea de perfectionare continua, pentru o mai buna realizare a sarcinilor si obtinerea de rezultate performante, depasind astfel cu succes concurenta.Se impune cu adevarat un stil de munca diferentiat in comportare folosind cu grija factorii timp si eficienta. Se confirma necesitatea de a se demonstra ca la prima vedere nu se pot forma aprecieri exhaustive asupra indivizilor cu care are de-a face secretariatul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind problematica codului bunelor maniere in domeniul afacerilor

Cuprins


Capitolul I. Conceptul de secretariat.............3

Capitolul II. Atitudinea personalului din secretariate..........6

Capitolul III. Comportamentul in comunicare si relatiile de colaborare ale secretariatelor.........11

Capitolul IV. Comportamentul in munca de secretariat priviind relatiile cu interiorul si exteriroul institutiei.........17

Capitolul V. Lucrul cu baze de date in Excel si Access.........53


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind problematica codului bunelor maniere in domeniul afacerilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.