Analiza privind procesul de evaluare a societatilor comerciale

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Economie
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalin_Po
Lucrare de licenta despre Analiza privind procesul de evaluare a societatilor comerciale
Valoare, pret, piata
Pentru a evita confuzia intre teorie si practica, se considera necesar a se clarifica diferentele de ordin semantic intre valoare si pretul platit sau cursul de bursa.Prin valoare intelegem acea calitate conventionala a unui obiect care ii este atribuita in urma unor calcule sau a unei expertize. Valoarea nu e un fapt ci numai o opinie.
Pretul sau mai exact pretul platit efectiv in urma unei tranzactii sau cursul la bursa, este spre deosebire de valoare, un fapt tangibil, un element real.

Este totusi de dorit, de a incerca sa se estimeze o valoare calificata ca normala, rezonabila, realista sau de piata. Se vorbeste de asemenea, de un ecart de valori, de valoare min. sau max. de valoare optimista sau pesimista.Valoarea este rezultatul unui demers teoretic care poate fi o simpla comparatie sau rezultatul unui calcul mai mult sau mai putin complex, prin aplicarea unei formule, unei metode sau unui model matematico-economic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind procesul de evaluare a societatilor comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza privind procesul de evaluare a societatilor comerciale

Cuprins

Notiuni generale privind evaluarea unei societati comerciale..........4
Definitiile valorii intreprinderii ..............5
Premizele valorii ............8
Date initiale.................9
Analiza diagnostic...........10
Diagnosticul juridic.........11
Diagnosticul de resurse umane................15
Diagnosticul managementului si structurii organizationale ..........17
Diagnosticul operational.............18
Diagnosticul comercial..............21
Analiza swot................25
Evaluarea societatii comerciale..........28
Metode patrimoniale.........28
Metode de randament........37
Concluziile evaluarii......40
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind procesul de evaluare a societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.