Analiza privind procesul de recompensare al angajatilor

Trimisa la data: 2010-03-24
Materia: Economie
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_F
Lucrare de licenta despre Analiza privind procesul de recompensare al angajatilor
Salariile sunt stabilite pe categorii de personal, pe functii si anume sunt stabilite grile de salarizare negociate prin Contractul Colectiv de Munca . De asemenea, in stabilirea salariilor se tine cont si de Fisa de pontaj.Societatea Industriala Grivita S.A incearca sa introduca modalitati de plata moderne, precum cardurile, care ar reduce semnificativ cheltuielile cu salarizarea.

Totusi, in acest demers, firma se impiedica de reticenta salariatilor. De aceea numai pentru o parte din personal plata salariilor se face pe carduri. O alta problema cu care se confrunta societatea comerciala o reprezinta inflatia din sistemul economic romanesc ce presupune actualizarea continua a sistemului de salarizare, precum si renegocierea salariilor.Cu toate acestea salariul mediu in firma se mentine la un nivel peste salariul mediu pe economie si pana in prezent salariile au fost onorate la timp.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind procesul de recompensare al angajatilor

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I. Diagnosticarea privind sistemul de recompense aplicat la Compania Industriala Grivita S.A...........8
Sistemul de recompense acordate la societatea industriala Grivita S.A..............8
Analiza resurselor umane.............19
Indicatorii de diagnosticare a managementului recompenselor.........28

Capitolul II. Evaluarea sistemului de recompense al angajatilor la Compania Industriala Grivita S.A..............34
Prezentarea esantionului..........34
Prezentarea chestionarului si interpretarea rezultatelor obtinute.....36

Capitolul III Concluzii si recomandari privind sistemul de recompense aplicat la Compania Industriala Grivita S.A...........40

Anexe...............44

Bibliografie..................76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind procesul de recompensare al angajatilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.