Analiza privind proiectarea elementelor unui sistem de termoficare urban cu apa fierbinte bitubular inchis

Trimisa la data: 2010-06-26
Materia: Politehnica
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_C
Lucrare de licenta despre Analiza privind proiectarea elementelor unui sistem de termoficare urban cu apa fierbinte bitubular inchis
Pentru apa fierbinte reteaua de termoficare va fi de tip bitubular inchis. Conductele se vor monta in canale subterane executate din elemente prefabricate din beton armat. Terenul este uscat, obisnuit. Conductele vor fi montate aerian pe stalpii de sustinere din beton armat, prefabricati intre CET si zona urbana precum si in zona industriala si subteran in intravilan.

Consumatorii urbani vor fi racordati pe cat posibil direct prin intermediul hidroelevatoarelor ( ejectoare apa - apa ). Corpurile de incalzire vor fi radiatoare din fonta, avand t1 / t2 = 95 / 75C in regim nominal.Pierderea de sarcina in instalatie este de 1mCA.Consumatorii industriali vor fi alimentati in exclusivitate in schema de racordare direct simpla, utilizand corpuri de incalzire adecvate ( serpentine, registre, aeroterme ), avand 150 / 70C in regim nominal.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza privind proiectarea elementelor unui sistem de termoficare urban cu apa fierbinte bitubular inchis

Cuprins

1.Tema de proiectare...........3

2.Memoriu justificativ.........5

3.Note de calcul............8
3.1.Calculul diagramei de reglare a furnizarii caldurii......8
3.2.Stabilirea sarcinii termice micro M1.........11
3.3.Sarcina termica oraseneasca...........13
3.4Calculul hidraulic al retelelor...........14
3.5.Calculul de rezistenta...........31

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza privind proiectarea elementelor unui sistem de termoficare urban cu apa fierbinte bitubular inchis". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.