Analiza problematicii fuziunii bancare

Trimisa la data: 2010-03-15
Materia: Finante-Banci
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_Du
Lucrare de licenta despre Analiza problematicii fuziunii bancare
Economia, determinata de dimensiunile activitatii, se obtine atunci cand marimea medie a cheltuielilor la unitate de productie se micsoreaza pe masura cresterii volumului de productie. Una din sursele acestei economii se gaseste in repartizarea cheltuielilor permanente la numarul mai mate a productiei fabricate. Iediea de baza a economiilor din contul dimensiunii activitatii consta in faptul de a efectua un volum mai mare de lucru cu acelasi numar de personal, prin acelasi utlaj, cu acelasi numar de personal, prin acelasi sistem de desfacere si altele.

Cu alte cuvinte, majorarea volumului da posibilitatea de a folosi mai eficient resursele disponibile. Insa nu trebuie de uitat, ca exista o limita a majorarii volumului de productie, prin depasirea careia cheltuielile la producerea acestora pot creste simtitor, ce va duce in final la micsorarea rentabilitatii producerii.Fuziunile si asocierile pot uneori asigura o economie obtinuta din contul centralizarii marketingului, ca exemplu, prin unirea factorilor si acordarea unui nivel de flexibilitate mai mare desfacerii, posibilitatea de a oferi distribuitorilor o gama mai mare de produse, folosirea unor materiale de publicitate comune.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza problematicii fuziunii bancare

Lucrare de licenta despre Analiza problematicii fuziunii bancare
Cuprins

Introducere............3

Capitolul I. Fenomenul fuziunii in cadrul economiei de piata........6
1.1.Notiunea de fuziune. Clasificarea fuziunilor. Evolutia lor......6
1.2.Metodele de baza privind efectuarea procesului de fuziune.......10
1.3.Mecanismul efectuarii fuziunilor.............13
1.4. Analiza eficientii fuziunilor............20
1.5. Urmarile fuziunilor si asociatiilor......25

Capitolul II. Practici international privitor fuziunile bancare......27
2.1. Fuziunile bancare in SUA..............27
2.2. Procesul fuziunii bancare in Rusia...........41
2.3. Exemplu de fuziune bancara din Coreea de Sud: intre South Korea's Kookmin Bank si Korea Long Term Credit Bank........44
2.4. Efectele fuziunii bancare............46

Capitolul III Procesul de fuziune in Republica Moldova.........55
3.1. Reglementarea fuziunii bancare in Republica Moldova.......55
3.3. Procesul de fuziune a bancilor in Republica Moldova.......60

Incheiere...........66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza problematicii fuziunii bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.