Analiza problematicii societatilor participative si implicatiile economice ale acestora

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Economie
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_Di
Lucrare de licenta despre Analiza problematici societatilor participative si implicatiile economice ale acestora
Modalitatea de decizie in fiecare consiliu va fi o persoana un vot iar in fiecare faza a procedurii de proiectare, consiliile de cartier vor solicita propuneri individuale (anonime) de consum. Aceste proiecte de consum vor fi inaintate catre toate nivelurile superioare de organizare a consiliilor, iar fiecare nivel de consiliu trebuie sa primeasca aprobare de la nivelul superior - intr-o modalitate relativ similara planificarii si executiei bugetare.

Principiul de baza este urmatorul: costul social per membru de consiliu nu trebuie sa depaseasca (nejustificat) niveluri mai mari decat la celelalte consilii. Aceasta presupune ca toate propunerile individuale de consum care nu depasesc costul social mediu nu pot fi respinse de catre consilii. Votarea in nivelurile superioare ale consiliilor se va realiza direct sau prin reprezentare; reversul procesului de votare il reprezinta ponderea de produs social pe care fiecare comunitate trebuie sa il realizeze pentru a putea beneficia de bunurile pe care le-a solicitat.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza problematicii societatilor participative si implicatiile economice ale acestora

Lucrare de licenta despre Analiza problematici societatilor participative si implicatiile economice ale acestora
Cuprins

Rezumat.................3

Capitolul I Aspecte privind sistemele economiei de piata si a planificarii centralizate...........5

Capitolul II Productia..............14

Capitolul III Consumul..............20

Capitolul IV Retributia.............28

Capitolul V Economia participativa - aspecte practice..........31

Concluzii..............49

Bibliografie...........53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza problematicii societatilor participative si implicatiile economice ale acestora". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.