Analiza problematicii trezoreriei financiare

Trimisa la data: 2010-09-25
Materia: Finante-Banci
Pagini: 147
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Filip_Di
Lucrare de licenta despre Analiza problematicii trezoreriei financiare
In Europa exista trei modele in ceea ce priveste raportul dintre finantele publice centrale si cele locale: francez (identitate a competentelor la toate structurile, german (federalist, principiul subsidiaritatii este fundamental in organizarea sistemului administrativ), britanic (eterogen-autoritatile locale sunt comitatele si districtele).

Autonomia financiara imbraca deasemenea trei modalitati : (1)veniturile proprii constituite in virtutea dreptului de a percepe impozite si taxe,acopera integral cheltuielile proprii, (2) veniturile proprii sunt completate cu sume defalcate din veniturile bugetului central, (3)necesitatile proprii sunt finantate integral de la bugetul central.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza problematicii trezoreriei financiare

Cuprins


Capitolul I Sistemul finantelor publice - concept/clarificari terminologice...........3

Capitolul II Sistemul financiar si fondurile de resurse financiare......7

Capitolul III Sistemul bugetar.........13

Capitolul IV Procesul bugetar..........21

Capitolul V Bugetele locale............26

Capitolul VI Bugetul asigurarilor sociale de stat.......36

Capitolul VII Trezoreria finantelor publice.........42

Capitolul VIII Imprumuturile publice. Datoria publica. Datoria publica interna si externa..........48

Capitolul IX Resurse publice - principale categorii........76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza problematicii trezoreriei financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.