Analiza procesului de decontare in numerar si prin intermediul conturilor bancare

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_St
Lucrare de licenta despre Analiza procesului de decontare in numerar si prin intermediul conturilor bancare
Adunarea generala a actionarilor este organul de conducere al societatii, care decide asupra activitatii acestuia si asigura politica ei economica si comerciala. Adunarile generale sunt ordinare si extraordinare.
Adunarea generala a actionarilor se convoaca de presedintele consiliului de administratie sau de vicepresedinte, pe baza imputernicirii date de presedinte.

Adunarile generale ordinare au loc cel putin o data pe an, la doua luni de la incheierea exercitiului economici-financiar, pentru examinarea bilantului si a contului de profit si pierdere pe anul precedent si pentru stabilirea programului de activitate si bugetului pe anul in curs.Adunarile generale extraordinare se convoaca la cererea actionarilor, reprezentand cel putin 1/3 din capitalul social la cererea comisiei de cenzori, precum si in cazul in care capitalul social s-a diminuat cu cel mult 10%, timp de doi ani consecutiv, cu exceptia primilor doi ani de la infiintarea societatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza procesului de decontare in numerar si prin intermediul conturilor bancare

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a intreprinderii S.C. Rombat S.A.Bistrita.........3

Capitolul II Contabilitatea decontarilor in numerar si prin conturi la banci ..........22

Capitolul III Situatia fluxurilor de numerar sau modificarea pozitiei financiare............42

Capitolul IV Tabloul fluxurilor de trezorerie.........61

Capitolul V Concluzii si propuneri.............68

Bibliografie.............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza procesului de decontare in numerar si prin intermediul conturilor bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.