Analiza procesului de obtinere a otelului X52

Trimisa la data: 2010-10-11
Materia: Politehnica
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_I
Lucrare de licenta despre Analiza procesului de obtinere a otelului X52
Otelurile pentru constructii constituie cea mai larga gama de oteluri, date fiind domeniile foarte variate de utilizare, fiecare domeniu fiind caracterizat prin solicitari specifice ( statice, dinamice simple sau alternative, de uzura, etc.). Stabilirea cu precizie a marcii si prelucrarilor plastice si termice pentru asemenea oteluri, in vederea comportarii satisfacatoare in serviciu, cere cunoasterea solicitarilor statice si dinamice, conditiile de lucru concrete, pentru a putea stabili forma, dimensiunile si starea suprafetei pe care trebuie sa le aiba piesa.

In mod simplificat, aceste oteluri se pot clasifica in: oteluri de uz general si oteluri speciale. Otelurile de uz general sunt de regula folosite in constructii mecanice pentru piese cu solicitari moderate sau care pot fi inlocuite usor in caz de uzura si nu pericliteaza folosirea utilajului. In majoritatea cazurilor insa, otelurile de constructii sunt oteluri aliate, de calitate, asigurand rezistenta mecanica necesara solicitarilor la care lucreaza si totodata dand posibilitatea micsorarii gabaritelor si deci a consumului de otel si indirect a consumului de energie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza procesului de obtinere a otelului X52

Cuprins


Capitolul I. Caracterizarea generala a otelurilor penru constructii.......3

Capitolul II. Procese fizico-chimice care au loc la elaborarea otelurilor pentru constructii.........20

Capitolul III. Procedee de elaborare a otelurilor pentru constructii......57

Capitolul IV. Prezentarea marcii de otel x52 .......60

Capitolul V. Analiza procesului de elaborare a otelurilor de constructii la SC Ispat-Sidex SA Galati...........62

Capitolul VI Analiza procesului de rafinare a otelurilor de constructii la SC Ispat-Sidex SA Galati.........92

Capitolul VII. Tehnica securitatii si protectia muncii in otelurile cu convertizoare cu oxigen ..........103

Concluzii .........104

Bibliografie.........109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza procesului de obtinere a otelului X52". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.