Analiza proiectarii unui motor pentru actionarea unui autoturism

Trimisa la data: 2010-09-07
Materia: Politehnica
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_M
Lucrare de licenta despre Analiza proiectarii unui motor pentru actionarea unui autoturism
Pentru aceasta in partea de calcul termic s-au analizat procesele de admisie, compresie, destindere si evacuare dupa care functioneaza motorul. In urma acestei analize s-au determinat parametrii indicati si efectivi ai motorului dupa care s-a putut trasa diagrama indicata a motorului.In continuare, in calculul organologic s-au dimensionat si verificat din punct de vedere a rezistentei mecanice pistonul, segmentii, boltul de piston, biela si arborele cotit.

Pistonul, din punct de vedere constructiv, s-a proiectat in scopul asigurarii unei functii optime de etansare a camerei de ardere, de transmitere a presiunii gazelor necesare motorului, cu precizarea ca s-a cautat obtinerea unei mase cat mai mici.Materialul de executie este un aliaj de aluminiu pentru pistoane, eutectic, marca : ATCSi12 CuMgNi KS 1275 : MAHLE 138.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza proiectarii unui motor pentru actionarea unui autoturism

Lucrare de licenta despre Analiza proiectarii unui motor pentru actionarea unui autoturism
Cuprins

Memoriu de prezentare...............3

Tema proiectului...............5

Capitolul I Calculul energetic...........6

Capitolul II Calculul cinematic al motorului...............29

Capitolul III Constructia si calculul pistonului..........44

Capitolul IV Constructia si calculul boltului.............62

Capitolul V Constructia si calculul segmentilor........68

Capitolul VI Constructia si calculul bielei............75

Capitolul VII Calculul dinamic al autoturismului.........93

Bibliografie..............109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza proiectarii unui motor pentru actionarea unui autoturism". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.