Analiza proiectului de investitie al unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-06-15
Materia: Economie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_So
Lucrare de licenta despre Analiza proiectului de investitie al unei societati comerciale
Apeland la tehnici de comunicare si negociere s-au incheiat contracte ferme pentru 2006 cu clauze bine stabilite care au permis mentinerea preturilor la unele produse de baza(ambalaje, lacuri si vopsele, amidon din porumb, alcool etilic etc.) la nivelul celor din 2005. La alte produse (acetona, ulei floarea soarelui) preturile au fost in 2006 mai mici ca in 2005, iar la restul (rondele aluminiu, banda aluminiu, capsule gelatinoase etc.) preturile au crescut foarte putin.

Deoarece la aceste produse furnizorii sunt unici si negocierile sunt mai dificile.S-a urmarit in decursul anului sa se evite crearea de stocuri supranormative, iar stocurile de siguranta au fost limitate. In acest sens stocul din depozitele societatii la finele anului 2006 era de 27.363.750 RON mai mic cu 10% comparativ cu 30.059.151 RON la sfarsitul anului 2005. S-au diminuat cu 50 % stocurile fara miscare si cu miscare lenta reprezentand materii prime si materiale achizitionate de pe piata interna, prin valorificarea acestora.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza proiectului de investitie al unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza proiectului de investitie al unei societati comerciale
Cuprins

1.Analiza performantelor economice si financiare ale ANTIBIOTICE SA
Prezentarea societatii.........3
Analiza performantelor financiare ale intreprinderii.........5
1.3 Resursele umane ale firmei................18
1.4 Potentialul tehnologic al firmei..........19

2. Descrierea obiectivului investitiei.........22
2.1 Investitii in anii 1990-2006...............22
2.2 Realizarea proiectului de investitii.......24

3. Analiza proiectului de investitie in mediu cert................31
3.1 Indicatorii folositi in determinarea eficientei proiectului........31

4. Analiza performantelor proiectului de investitii in mediu incert...37
4.1Concepte specifice analizei..................37
4.2Analiza sensitivitatii........................41
4.3Analiza pragului de rentabilitate.............44
4.4 Simularea Monte Carlo......................46
4.5Arborele de decizii..................47

Bibliografie................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza proiectului de investitie al unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.