Analiza ratelor de rentabilitate la SC Alumil ROM Company SA

Trimisa la data: 2013-05-24 Materia: Economie Pagini: 28 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: silviucarstina
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza ratelor de rentabilitate la SC Alumil ROM Company SA
Fiecare intreprindere, indiferente de forma de proprietate, profil sau dimensiune trebuie sa se adapteze in permanenta la cerintele pietei si ale mediului de afaceri in care isi desfasoara activitatea, sa-si imbunatateasca performantele economico-financiare si capacitatea de concurenta in raport cu alti agenti economici.

Un rol important in realizarea acestor obiective il are analiza rentabilitatii cu care firma si-a desfasurat activitatea, a eficientei cu care au fost folosite resursele firmei (materiale, umane si financiare) in vederea obtinerii de profit. Prin metodele si tehnicile utilizate, analiza rentabilitatii permite diagnosticarea starii de sanatate a firmei, cunoasterea factorilor de influenta, a sensului si marimii influentei acestora asupra evolutiei fenomenelor, permitand luarea unor masuri corespunzatoare pentru reglarea si optimizarea rezultatelor firmei.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza ratelor de rentabilitate la SC Alumil ROM Company SA

Cuprins

Introducere.........4

Capitolul I. Prezentarea generala a SC Alumil ROM Industry SA.......5
1.1.Scurt istoric. Obiect de activitate...........5
1.2.Analiza situatiei economico-financiare a firmei......8

Capitolul II. studiu de caz privind analiza ratelor de rentabilitate la a SC Alumil ROM Industry SA.........15
2.1. Analiza profitului brut........15
2.2. Rata rentabilitatii economice...........19
2.3. Rata rentabilitatii financiare..........23
2.4. Rata rentabilitatii cheltuielilor de exploatare (Rce).....25
2.5. Rata rentabilitatii veniturilor........26

Concluzii...........28


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza ratelor de rentabilitate la SC Alumil ROM Company SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.