Analiza rentabilitatii intr-o firma

Trimisa la data: 2010-10-28
Materia: Management
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Octavian_T
Lucrare de licenta despre Analiza rentabilitatii intr-o firma
La sfarsitul lui 1992 s-a semnat primul contract de distributie tehnica de calcul cu Tektronix, urmate de Hewlwtt Packard si Apple. In 1993 s-a demarat activitatea de productie echipament electronic. Incepand din 1994 s-a diversificat numarul furnizorilor (3M, Lamirel, Pinacle, etc.), iar numarul clientilor a ajuns la 1400, cu o baza instalata de 2500 echipamente si o cifra de vanzari de 4 mil. DEM (preturi de achizitie furnizori FOB).

Numarul clientilor s-a dublat in perioada 1995 - 1996, s-a trecut la productia de calculatoare si s-au deschis doua centre de servicii reprografice, unul in Bucuresti si unul in Constanta incluzand copiere alb - negru si color, copiere de palnse, servicii de prelucrare documente pe calculator, servicii de finisare a documentelor (legare, brosare, laminare, etc.) Activitatea de distributie include o retea de asistenta completa catre clienti care include: asistenta inainte de vanzare, identificarea nevoilor, studii de necesitate si oportunitate, instalare si punere in functiune, instruirea utilizatorilor, service si asistenta tehnica garantie si post-garantie, servicii logistice de aprovizionare cu materiale consumabile si piese de schimb, servicii speciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza rentabilitatii intr-o firma

Cuprins

Introducere....................................4

Capitolul I. Continutul si modul de realizare a evaluarii..............................................6
1.1. Continutul diagnosticului pentru evaluare ................................................6
1.2. Evaluarea activelor intreprinderii............................21
1.3. Exemple de metode de evaluare...............................31

Capitolul II. Prezentare generala a societatii comerciale S.C."VICTORIA
S.A."..............................................40

Capitolul III. Neceisitatea analizei ca metoda a cunoasterii. Continutul procesului de analiza a activitatii...............................45

Capitollul IV. Analiza diagnostic a profitului.....................45
4.1 Delimitari notionale. Rolul profitului si al rentabilitatii in cadrul economiei de piata..........................................45
4.2 Analiza diagnostic a profitului.................................47

Capitolul V. Analiza diagnostic pe baza ratei rentabilitatii.....................................66

Capitolul VI. Analiza rentabilitatii pe baza punctelor critice............................................75
6.1 Analiza rentabilitatii pe produs...........................................75
6.2 Analiza rentabilitatii pe baza punctului critic..........................................76
6.3 Rentabilitatea si ciclul de viata al produsului...........................................79

Capitolul VII. Analiza diagnostic pe baza ratei rentabilitatii pe anul 2005. Previziuni................................................81
7.1 Formularea si fundamentarea unor variante privind posibilitatile de sporire a eficientei activitatii la S.C. VICTORIAS.A..............................83

Bibliografie......................................87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza rentabilitatii intr-o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.