Analiza rezultatelor in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-06
Materia: Economie
Pagini: 139
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_S
Lucrare de licenta despre Analiza rezultatelor in cadrul unei societati
Toate veniturile si cheltuielile constante in numele exercitiului trebuie sa fie incluse in determinarea rezultatului net al acestui exercitiu, exceptand situatia in care o norma contabila internationala nu dispune altfel sau nu autorizeaza o alta prelucrare.

In mod normal, toate elementele de venituri si cheltuieli constatate pe parcursul unei perioade sunt incluse in calculul profitului sau pierderii net/e al/a acelei perioade . In cadrul acestor elemente sunt incluse si elementele extraordinare si efectele schimbarilor in estimarile contabile. Totusi, pot exista circumstante in care unele elemente pot sa fie excluse din rezultatul net al perioadei curente. Norma IAS 8 abordeaza doua din aceste circumstante :Corectarea erorilor fundamentale si efectul schimbarilor de metode contabile.Printre elementele susceptibile sa satisfaca definitiile veniturilor si cheltuielilor, asa cum sunt ele prezente in cadrul conceptual al IASC, dar care sunt excluse , totusi, din calculul rezultatului net, figureaza cu predilectie:

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza rezultatelor in cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I Normele contabile internationale privind beneficiul sau pierderea neta ..........3

Capitolul II modele privind contul de profit si pierdere.......10

Capitolul III contabilitatea financiara a cheltuielilor si veniturilor..........61

Capitolul IV Rezultat contabil - rezultat fiscal........94

Capitolul V Analiza si valorificarea rezultatelor S.C. "Terra Construct" S.A...............111

Capitolul VI Calculul contului de profit si pierdere si al soldurilor intermediare de gestiune cu ajutorul calculatorului..........129

Capitolul VII Concluzii.........136

Bibliografie..............138

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza rezultatelor in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.