Analiza riscului de faliment la SC Toposurvey SRL

Trimisa la data: 2013-05-24
Materia: Economie
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: silviucarstina
Lucrare de licenta despre Analiza riscului de faliment la SC Toposurvey SRL
Inca din 2008 in economia mondiala si implicit cea a Romaniei si-a facut aparitia un fenomen negativ numit aÇ│criza economicaaÇ│. Momentul aparitiei acestui fenomen a fost unul decisiv pentru majoritatea societatilor comerciale din tara noastra, efectul sau resimtindu-se chiar si in zilele noastre.Firmele incearca sa supravietuiasca acestui fenomen, foarte multi manageri incearcand sa isi salveze afacerea, insa pentru foarte multi fara nici un rezultat.

Efectele crizei economice se vad, se simt in tot ceea ce ne inconjoara: nivel de trai, somaj, inflatie, puterea de cumparare, consum iar mai nou inclinatia spre economii.Riscul este datorat intr-o afacere existentei mediului incert in care traim sau in care activam. Deci riscul si incertitudinea sunt puternic inrudite, dar aceste notiuni, desi multi le considera ca reprezentand acelasi lucru, sunt diferite. Incertitudinea nu este sinonima cu riscul. Ea reprezinta factorul ce genereaza riscul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul pl─âtitor de venituri ├«mputernice┼čte pe Administratorul Site-ului s─â calculeze, s─â re┼úin─â ┼či s─â vireze la bugetul de stat, ├«n numele ┼či pe seama sa, taxele, impozitele ┼či contribu┼úiile sociale datorate ├«n leg─âtur─â cu veniturile din proprietate intelectual─â realizate de utilizatorul cedent, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile legale ├«n materie ├«n vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza riscului de faliment la SC Toposurvey SRL

Cuprins


Introducere.......4

Capitolul I. Consideratii preliminare privind riscul de faliment.....5
1.1. Falimentul si riscul de faliment - concept, trasaturi caracteristice......5
1.2. Cauzele falimentului.Etapele falimentului unei firme.......9
1.3. Metode de evaluare a riscului de faliment........13

Capitolul II. Studiu de caz privind evaluarea riscului de faliment la S.C.TOPOSURVEY S.R.L.........25
2.1. Prezentarea genarala a S.C. TOPOSURVEY S.R.L.........25
2.2. Evaluarea riscului de faliment pe baza analizei statice......26
2.2.1. Analiza structurii capitalului dupa criteriul exigibilitatii.........26
2.2.2. Analiza structurii capitalului dupa forma de proprietate......29
2.2.3. Analiza capitalului investit......31
2.2.4. Analiza lichiditatii si a solvabilitatii......31
2.2.5. Analiza corelatiei dintre FR, NFR si TR.......34
2.3. Evaluarea riscului de faliment prin metoda scorurilor.......35

Concluzii............39

Bibliografie..........40

Anexe........40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza riscului de faliment la SC Toposurvey SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.