Analiza schemei de amenajare hidroenergetica pe un rau

Trimisa la data: 2010-09-25
Materia: Geografie
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_Bu
Lucrare de licenta despre Analiza schemei de amenajare hidroenergetica pe un rau
Pentru colectarea apei infiltrate in camin si a scaparilor de la neetanseitatii s-a prevazut un bazin amplasat in caminul uscat la cota 77,4 mdM. Pentru evacuarea apei s-a prevazut o electropompa cu turatia n-3000 rot/min, si puterea motorului P-1,5 kw. Pompa functioneaza automat in functie de nivelul apei din bazin, sesizat de doua semnalizatoare de nivel cu plutitor.

Supraveghere si control. Controlul la priza microagregat se executa la ore stabilite prin ITI, privind modul de efectuare a rondurilor in instalatii. Pe timp de noapte controlul se va efectua cu lumina aprinsa. Pe timp de iarna platforma de acces de la priza se va curata la fiecare schimb de gheata si zapada. Se va controla la fiecare schimb nivelul uleiului in rezervorul agregatului de pompare al vanei fluture.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza schemei de amenajare hidroenergetica pe un rau

Lucrare de licenta despre Analiza schemei de amenajare hidroenergetica pe un rau
Cuprins

Capitolul I Schema de amenajare hidroenergetica a raului Arges.......3

Capitolul II Priza microhidroagregat.............10

Capitolul III Centrala hidroelectrica............21

Capitolul IV Turibina hidraulica.................24

Capitolul V Bazinul de linistire.............56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza schemei de amenajare hidroenergetica pe un rau". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.