Analiza si formele salariului

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ba
Lucrare de licenta despre Analiza si formele salariului
Clasicii economiei politice considerau salariul un venit ce recompenseaza munca, marimea acestuia osciland in jurul nivelului sau natural, intr-o asemenea optica, salariul este definit ca suma de bani prin care se asigura strictul necesar pentru intretinerea salariatului si a familiei sale.

Referindu-se la aceasta problema Ferdinand Lassalle (1825-1864) remarca "salariul mediu nu depaseste intretinerea muncitorului si reproducerea speciei". Apeland la argumentele lui Robert Thomas Malthus (1766-1834) in problema populatiei, acelasi Lassalle continua "un salariu mai mare ar incuraja casatoriile care ar duce la sporirea populatiei si, deci, ar insemna scaderea venitului mediu".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza si formele salariului

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I. Probleme generale privind salariul.........7
1.1. Conceptul de salariu............7
l .2. Diferentierile salariale.......16
1.3. Analiza corelatiei dintre salariul mediu si productivitatea muncii..........33
l .4. Legislatia salariului minim..........38

Capitolul II. Salarizarea si formele de salarizare........53
2.1. Marimea si dinamica salariului...........53
2.2. Contabilitatea remunerarii factorului munca..........80
2.3. Formele de salarizare...........80
2.4. Modalitati de salarizare........85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza si formele salariului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.