Analiza sistemelor informationale - Realizarea unei aplicatii de generare a facturii telefonice

Trimisa la data: 2010-08-01
Materia: Informatica
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_R
Lucrare de licenta despre Analiza sistemelor informationale - Realizarea unei aplicatii de generare a facturii telefonice
Proiectarea structurii bazelor de date - structura bazei de date reprezinta un model al datelor exprimat in concepte specifice unui anumit sistem de gestiune a bazelor de date (SGBD), lucru ce face ca proiectarea bazei de date sa reprezinte transpunerea modelelor conceptuale in termenii unui model al datelor suportat de un anumit tip de SGBD, model ierarhic, retea, relational, functional.

Al treilea capitol trateaza sistemele de gestiune (sau administrare, sau management) a bazelor de date care sunt softuri specializate pe manevrarea cat mai eficienta si cat mai sigura a unor volume mari de date. Daca excludem din discutie sistemele desktop si sistemele inglobate (embedded), ramanem cu o categorie numita generic "servere de baze de date". In vremurile noastre, acestea sunt bazate pe modelul relational (sau pe derivate ale acestuia), inteleg un dialect de SQL, sunt extrem de complexe.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza sistemelor informationale - Realizarea unei aplicatii de generare a facturii telefonice

Lucrare de licenta despre Analiza sistemelor informationale - Realizarea unei aplicatii de generare a facturii telefonice
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Sisteme Informationale...........7

Capitolul II Proiectarea Bazelor de Date...........35

Capitolul III Sisteme de gestiune.............45

Capitolul IV Aplicatie de generare a facturii telefonice la Romtelecom.................76

Bibliografie...............107

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza sistemelor informationale - Realizarea unei aplicatii de generare a facturii telefonice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.