Analiza strategiei de piata prin prisma cifrei de afaceri

Trimisa la data: 2010-05-16
Materia: Economie
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_Z
Lucrare de licenta despre Analiza strategiei de piata prin prisma cifrei de afaceri
Fiecare element poate constitui o restrictie in formularea si aprecierea obiectivelor pentru o anumita perioada, dar si un factor stimulator. De exemplu, daca exista cerere, producatorul, pentru a castiga mai mult, va cauta sa-si sporeasca capacitatea de productie. Daca nu exista cerere pentru un anumit produs si nu se foloseste integral capacitatea de care dispune, atunci producatorul va proceda la modificari in structura productiei in conformitate cu cererea.

Desigur, mecanismele de reglare sunt mult mai complexe si implica timp de solutionare, luandu-se in considerare si natura activitatii, specificul fiecarei ramuri de productie.Urmarind un asemenea proces, la un moment dat (la sfarsitul unei perioade), fiecare producator se afla intr-o anumita situatie in ceea ce priveste concordanta dintre posibilitatile sale de productie si cerea solvabila. Ignorarea unui asemenea impact are efecte pe termen lung, care pot sa conduca la falimentul firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza strategiei de piata prin prisma cifrei de afaceri

Lucrare de licenta despre Analiza strategiei de piata prin prisma cifrei de afaceri
Cuprins

Introducere................4

Capitolul I Fundamentarea strategiei de piata - continut si abordare generala...................8

Capitolul II Fundamentarea strategiei de piata la S.C. ROFEP S.A......31

Capitolul III Concluzii............55

Bibliografie...............59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza strategiei de piata prin prisma cifrei de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.