Analiza structurii actuale a fondului forestier si fundamentarea solutiilor de impadurire

Trimisa la data: 2010-10-12
Materia: Politehnica
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_P
Lucrare de licenta despre Analiza structurii actuale a fondului forestier si fundamentarea solutiilor de impadurire
Teritoiul studiat se incadreaza in Sectorul de clima de munte(IV) si anume in Clima muntilor mijlocii,favorabila padurilor (c).
Dupa clasificarea lui Kopen,teritoriul se incadreaza in regiunea cimaticaa D.f.b.k.Aceata regiune se caracterizeaza printr-un regim moderat al oscilatiilor temperaturilor aerului,prin amplitudini termice medii anuale cuprinse intre 18 si 20o,iar cele diurne mai reduse decat in regiunile de dealuri si campie.Iernile sunt in general racoroase,insa gradientii termici verticali au valori relativ mici.

Cea mai apropiata staatiune meteorologica care ar putea furniza date cu privire la cima regiunii ar fi cea de la Tg.Neamt,dar fiind situata la o distanta de 30 km de padurile ocolului,datele nu ar reprezenta specificul acestui ocol.Din aceasta cauza,au fost folosite hartile din atlasele geografice,facand cuvenitele intra- si extra-polari.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza structurii actuale a fondului forestier si fundamentarea solutiilor de impadurire

Lucrare de licenta despre Analiza structurii actuale a fondului forestier si fundamentarea solutiilor de impadurire
Cuprins

I.Descrierea generala a unitatii de productie .............3

II.Fundamentarea solutiilor de impadurire..............31

III.Stabilirea solutiilor tehnice de instalare a culturilor forestiere.................42

IV.Urmarirea,controlul si ingrijirea culturilor.............82

V.Planificarea si evaluarea lucrarilor de impadurire........101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza structurii actuale a fondului forestier si fundamentarea solutiilor de impadurire". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.