Analiza swot a destinatiei turistice in cadrul auditului de marketing

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Marketing
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_M
Lucrare de licenta despre Analiza swot a destinatiei turistice in cadrul auditului de marketing
R.C.B. este denumirea consacrata ce desemneaza Asociatia Nationala a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii, entitate non-guvernamentala si non-profit care actioneaza deopotriva in beneficiul membrilor sai si al clientilor acestora locali si internationali. Din 1999, RCB este membru - unic reprezentant al Romaniei - in cea mai complexa si prestigioasa organizatie profesionala mondiala din industria de reuniuni, I.C.C.A. - International Congress and Convention Association.

Preocuparile R.C.B. raspund nevoii de a unifica eforturile entitatilor din Romania implicate in organizarea de evenimente, pentru generarea unei atitudini profesionale responsabile, bazata pe expertiza si competitivitate. R.C.B. urmareste sa determine, sa imbunatateasca si sa globalizeze acceptarea si interesul general fata de Romania ca destinatie europeana atractiva si strategica pentru evenimente si turism de afaceri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza swot a destinatiei turistice in cadrul auditului de marketing

Cuprins

Capitolul I Prezentarea firmei EXIMTUR S.A..........3
Misiunea firmei si obiectivele generale ale firmei..........3

Capitolul II Auditul de marketing.........5
2.1. Analiza mediului extern..........5
2.2. Analiza mediului intern.........43

Capitolul III Analiza SWOT...........47
3.1.Analiza SWOT a firmei EXIMTUR SA...........47
3.2. Analiza SWOT a destinatiei turistice SIBIU..........55

Capitolul IV Ipoteze............60

Capitolul V Obiectivele de marketing............61

Capitolul VI Strategii de marketing...........63

Capitolul VII Programul de promovare a produsului " Destinatia turistica Sibiu" pe piata Ungariei.............65
7.1 Diagrama Gant pe urmatorii doi ani.........66
7.2 Prezentarea listei de activitati pentru o campanie publicitara.............67

Capitolul VIII Bugetul alocat programului de marketing...........69

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza swot a destinatiei turistice in cadrul auditului de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.