Analiza tratamentelor in arborete

Trimisa la data: 2010-09-23 Materia: Geografie Pagini: 92 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_Pi
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete
Din punct de vedere morfostructural teritorial, unitatea de productie IV Iaroslave se incadreaza in Unitatea carpatica muntoasa (A), Subunitatea cristalino-mezozoica (a), Masivul Meridional (2).
Teritoriul unitatii de productie IV Iaroslave se situeaza in partea montana a raului Topolog si apartine din punct de vedere geologic cristalinului getic. Substratul litilogic este alcatuit din roci cristaline (gnaise de injectie) in Culmea Coziei care continua catre est cu Masivul Coziei de pe dreapta Topologului, pe directia vest-est pana la Masivul Frunti. Culmea Lovistei, situata intre varful Stiubeaua si Masivul Frunti, este alcatuita din roci sedimentare miocene (conglomerate, gresii, marne). In zona Stiubeaua si Clabucet apar din nou gnaisele intercalate cu amfibolitele. In luncile Topologului si al principalului afluent, Cumpenita, substratul litologic este constituit din depozite aluvionare.

1.3.Conditii geomorfologice
Intreaga unitate de productie este situata in Carpatii Meridionali, in Muntii Fagaras-Iezer. Paretea de nord este situata in Muntii Lovistei, iar in partea de sud in Masivul Cozia, in Muntele Poiana Spinului si in muntele Frunti. Incadrarea a fost facuta dupa regionarea geomorfologica a unitatilor de relief din Romania si corespunde regiunii III Carpatii Meridionali, grupa 1, Muntii Fagaras-Iezer.Altitudinea este cuprinsa intre 710 m (u.a. 151 A) si 1550 m (u.b.48 B), predominand altitudinile cuprinse intre 1000-1200 m (54%) Altitudinea medie este de 1120 m.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete

Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete
Cuprins

Capitolul I Studiul contitiilor stationale din U.P.............3

Capitolul II Studiul vegetatiei forestiere U.P.IV Iaroslave........22

Capitolul III Studiul conditiilor economice si tehnico-organizatorice..................35

Capitolul IV Alegerea regimului si a tratamentului............47

Capitolul V Proiectarea tehnologiei de aplicare a tratamentelor pentru recoltarea posibilitatii anuale..............49

Capitolul IV Evaluarea si organizarea lucrarilor proiectate.........67

Bibliografie.............91
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza tratamentelor in arborete". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.