Analiza tratamentelor in arborete

Trimisa la data: 2010-09-23
Materia: Geografie
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Pi
Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete
Din punct de vedere morfostructural teritorial, unitatea de productie IV Iaroslave se incadreaza in Unitatea carpatica muntoasa (A), Subunitatea cristalino-mezozoica (a), Masivul Meridional (2).
Teritoriul unitatii de productie IV Iaroslave se situeaza in partea montana a raului Topolog si apartine din punct de vedere geologic cristalinului getic. Substratul litilogic este alcatuit din roci cristaline (gnaise de injectie) in Culmea Coziei care continua catre est cu Masivul Coziei de pe dreapta Topologului, pe directia vest-est pana la Masivul Frunti. Culmea Lovistei, situata intre varful Stiubeaua si Masivul Frunti, este alcatuita din roci sedimentare miocene (conglomerate, gresii, marne). In zona Stiubeaua si Clabucet apar din nou gnaisele intercalate cu amfibolitele. In luncile Topologului si al principalului afluent, Cumpenita, substratul litologic este constituit din depozite aluvionare.

1.3.Conditii geomorfologice
Intreaga unitate de productie este situata in Carpatii Meridionali, in Muntii Fagaras-Iezer. Paretea de nord este situata in Muntii Lovistei, iar in partea de sud in Masivul Cozia, in Muntele Poiana Spinului si in muntele Frunti. Incadrarea a fost facuta dupa regionarea geomorfologica a unitatilor de relief din Romania si corespunde regiunii III Carpatii Meridionali, grupa 1, Muntii Fagaras-Iezer.Altitudinea este cuprinsa intre 710 m (u.a. 151 A) si 1550 m (u.b.48 B), predominand altitudinile cuprinse intre 1000-1200 m (54%) Altitudinea medie este de 1120 m.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete

Lucrare de licenta despre Analiza tratamentelor in arborete
Cuprins

Capitolul I Studiul contitiilor stationale din U.P.............3

Capitolul II Studiul vegetatiei forestiere U.P.IV Iaroslave........22

Capitolul III Studiul conditiilor economice si tehnico-organizatorice..................35

Capitolul IV Alegerea regimului si a tratamentului............47

Capitolul V Proiectarea tehnologiei de aplicare a tratamentelor pentru recoltarea posibilitatii anuale..............49

Capitolul IV Evaluarea si organizarea lucrarilor proiectate.........67

Bibliografie.............91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza tratamentelor in arborete". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.