Analiza unui grup de discutii pe internet

Trimisa la data: 2009-06-08
Materia: Informatica
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_F
Lucrare de licenta despre Analiza unui grup de discutii pe internet
Practica actuala, de utilizare a Internet-ului ca mediu pentru difuzarea de informatii si programe conduce catre ideea existentei unei platforme comune pe care sa fie dezvoltate diversele aplicatii. Conceptul de a realiza aplicatii care sa aiba drept numitor comun platforma pe care ruleaza a capatat expresie practica prin aparitia limbajului Java. Costurile implementarii aplicatiilor pot scadea considerabil in cazul in care nu sint necesare adaptari pentru o anumita platforma hardware sau un anumit sistem de operare.

Platforma Java este un mod fundamental nou de a aborda calculul, bazat pe puterea retelelor si pe ideea ca acelasi software ar trebui sa ruleze pe diferite tipuri de calculatoare sau, pur si simplu, dispozitive.
Utilizind tehnologia Java, se poate rula aceeasi aplicatie pe orice tip de masina, PC, Macintosh, computer de retea si altele. Mai mult, componentele acestei tehnologii nu tin seama ca sint rulate pe un telefon, TV sau sistem de operare; trebuie doar sa existe capacitatea respectivei platforme de a suporta JVM (masina virtuala Java). Tehnologia Java este considerata revolutionara deoarece este proiectata sa permita calculatoarelor si diverselor alte dispozitive sa sa comunice intre ele mult mai usor decit pina acum.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza unui grup de discutii pe internet

Cuprins

Capitolul I. Introducere.........................................3

Capitolul II. Arhitectura aplicatiei..................................4

Capitolul III. Implementare....................................7
3.1 Alegerea limbajului......................................7
3.2 Caracteristici care au impus alegerea limbajului..........................................9
3.3 Alegerea mediului de dezvoltare................................13

Capitolul IV. Solutia de implementare.........................37
4.1 Consideratii asupra implementarii..............................38
4.2 Implementarea propriu-zisa.......................................42
4.3 Comunicarea................................51
4.4 Entitati ce compun sistemul............................65
4.5 Testare..........................................70

Capitolul V. Concluzii si directii de dezvoltare....................................103
5.1 Concluzii......................................103
5.2 Directii de dezvoltare.......................................106

Bibliografie...............................................108

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza unui grup de discutii pe internet". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.