Anatomia si fiziologia laringelui - Aspecte ale laringitei acute

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Medicina
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ar
Lucrare de licenta despre Anatomia si fiziologia laringelui. Aspecte ale laringitei acute
"Rolul esential al asistentei medicale consta in a ajuta persoanele bolnave, sanatoase si sa recastige sanatatea sau sa-l ajute pana in ultimele sale clipe, prin indeplinirea sarcinilor pe care le-ar fi indeplinit singur, daca ar fi avut vointa, putere si cunostintele necesare sa indeplineasca aceste functii, astfel incat acesta sa-si recapete independenta cat mai repede posibil.

Asistenta medicala ajuta bolnavul sa respecte prescriptiile terapeutice ale medicului. Ea este constiinta celui lipsit de constiinta, dorinta de a trai pentru cel ce a gandit la suicid, membru pentru cel caruia i-a fost amputat, ochi pentru cel ce a orbit de curand, mijloc de locomotie pentru copilul mic, increderea pentru tanara mama, vocea celor slabi pentru a se putea exprima."

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Anatomia si fiziologia laringelui - Aspecte ale laringitei acute

Cuprins

Capitolul I Notiuni de anatomie si fiziologie legate de aparat.........5

Capitolul II Notiuni generale despre boala respectiva.........9

Capitolul III Planul de ingrijire al pacientilor cu laringita acuta....23

Capitolul IV Evaluarea finala.......68Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Anatomia si fiziologia laringelui - Aspecte ale laringitei acute". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.