Antrenamentul in jocul de polo pe apa

Trimisa la data: 2009-07-20
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_L
Lucrare de licenta despre Antrenamentul in jocul de polo pe apa
Tehnica jocurilor sportive nu trebuie inteleasa ca ceva de sine statator, ci legata de procesul de joc, in interdependena cu tactica si calitatile motrice.O regula generala, de baza, este ca tehnica sa fie simpla si accesibila. Fiecarui joc ii sunt proprii forme generale ale miscarilor necesare manevrarii obiectului de joc in raport cu sarcinile si reguluile jocului. Aceste forme sunt cunoscute in general sub denumirea de elemente tehnice si se refera la mecanismul de baza al miscarilor. In aceasta categorie intra, pentru polo pe apa, prinderea mingiei, aruncarea mingiei, concucerea mingiei, etc.

Procedeele tehnice reprezinta concretizarea si adaptarea elementelor de baza ale tehnicii la diferite situatii specifice aparute in joc; ele au un caracter concret - de executie. Sunt de doua feluri: simple si complexe.Procedeele tehnice simple au un caracter invariabil, fiind executate in conditii aproape identice in ceea ce priveste pozitia initiala, executia propriu-zisa si pozitia finala. Ele sunt folosite mai rar in joc, si in general izolat de joc, in cadrul invatarii si perfectionarii lor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Antrenamentul in jocul de polo pe apa

Lucrare de licenta despre Antrenamentul in jocul de polo pe apa
Cuprins

Capitolul I. Introducere......................3

Capitolul II. Scopul si sarcinile lucrarii. Importanta temei. Metodologia de lucru folosita.............3

Capitolul III. Fundamentarea teoretica a lucrarii................4
1. Componentele antrenamentului sportiv - scurta prezentare cu particularizare la jocul de polo pe apa........................4
2. Parametrii efortului sportiv. Particularizare la jocul de polo pe apa.......22

Capitolul IV. Particularitati ale antrenamentului sportiv in relatia dintre factorii de antrenament in jocul de polo pe apa la nivelul juniorilor.................................30
1. Particularitatile planificarii anuale in jocul de polo pe apa......30
2. Stabilirea unei relatii optime intre factorii antrenamentului pe parcursul unui an de pregatire competitionala...................31

Capitolul V. Concluzii si propuneri....................37

Bibliografie.......................40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Antrenamentul in jocul de polo pe apa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.