Antrenamentul specific jucatoarelor din linia de 9 m la echipele de handbal feminin

Trimisa la data: 2010-03-21
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_S
Antrenamentul specific jucatoarelor din linia de 9 m la echipele de handbal feminin
Pozitia piciorului de sprijin care asigura traiectoria si inaltimea, pe care o va urma mingea dupa lovire.c). pozitia corpului in momentul lovirii. Apropiindu-se de minge si punand piciorul de sprijin langa ea, corpul continua - datorita elanului - miscarea inainte pana ce ajunge aproape de verticala mingii, umerii sunt dusi putin inainte, corpul este aplecat. Piciorul care loveste este indoit din articulatia soldului si flexat din genunchi, intocmai, ca la miscarea tipica de alegare in momentul in care jucatorul pregateste miscarea de lovire, umerii si bratele incep sa pivoteze in directia opusa.

In momentul lovirii genunchiul se extinde.Piciorul care a executat lovirea continua miscarea sa inainte si sus, in timp ce corpul se inalta pe varful piciorului de sprijin. Bratul opus piciorului care a executat lovitura termina miscarea in fata corpului.Capul trebuie mentinut aplecat pana la terminarea loviturii. Jucatorul trebuie sa aprecieze inainte sau in timpul elanului, locul unde va trimite mingea.d). piciorul care loveste. Pendularea piciorului care loveste, respectiv curba pe care o face fata de pozitia piciorului de sprijin influenteaza traiectoria si distanta pana unde va fi transmisa mingea.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Antrenamentul specific jucatoarelor din linia de 9 m la echipele de handbal feminin

Antrenamentul specific jucatoarelor din linia de 9 m la echipele de handbal feminin
Cuprins

Capitolul I. Introducere...................................3
1.1. Motivarea alegerii temei lucrarii..........................3
1.2. Gradul de actualitate al temei lucrarii......................3
1.3. Importanta temei lucrarii.....................................4
1.4. Opinii asupra temei lucrarii...............................4

Capitolul II. Fundamentarea teoretica a temei lucarii...............................................5
2.1 Locul rolul si formele de manifestare ale tehnicii la aceasta categorie de varsta.........................................5
2.2. Contributii la clasificarea notiunii de antrenament tehnic in fotbalul de performanta ............................7
2.3. Prelucrarea materialului teoretic aparut si completarea lui cu noutati ......................................8
2.4. Contributii la imbunatatirea procesului de instruire in cadrul antrenamentului tehnic.....................................10

Capitolul III. Organizarea cercetarii...............................14
3.1. Ipotezele temei lucrarii...................................14
3.2. Scopul temei lucrarii..................................15
3.3. Metode de cercetare utilizate..........................15

Capitolul IV. Inregistrarea, prelucrarea si interpretarea datelor...............................................70

Capitolul V. Concluzii si propuneri..................................73

Anexe..............................................74

Bibliografie selectiva...........................................85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Antrenamentul specific jucatoarelor din linia de 9 m la echipele de handbal feminin". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.