Aparitia si evolutia pietei obligatiunilor municipale in Romania

Trimisa la data: 2009-07-07
Materia: Comert
Pagini: 115
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liviu_Pe
Lucrare de licenta despre Aparitia si evolutia pietei obligatiunilor municipale in Romania
Obligatiunile la purtator sunt emise intotdeauna in forma materializata, adica impreuna cu mici cupoane detasabile pentru platile dobanzii. Detinatorul obligatiunii, care se presupune a fi si proprietarul ei sau agentul acestuia, decupeaza fiecare cupon atunci cand acesta devine scadent si il prezinta bancii sale pentru plata. Apoi, cuponul este trimis asemenea unui cec personal la banca responsabila de efectuarea platii. Aceasta banca, numita agent de plati , trimite dobanda catre banca detinatorului, care crediteaza contul acestuia.

La scadenta, se prezinta obligatiunea propriu-zisa pentru plata principalului si ultimul cupon pentru dobanda. Daca obligatiunile au un administrator imputernicit, de obicei acesta este in acelasi timp si agentul de plati.Obligatiunea la purtator este usor de transferat, dar si de pierdut, incat pastrarea in siguranta a acesteia este absolut necesara. Exista prevederi bine puse la punct pentru pastrarea in siguranta a titlurilor de valoare la purtator. Daca se detin obligatiuni la purtator, trebuie sa se aiba o evidenta stricta a numerelor certificatelor. Pierderea unei obligatiuni la purtator necesita o notificare catre emitent si catre Securities and Exchange Commision -SEC,in SUA, plus timpul, deranjul si cheltuielile aferente pentru obtinerea unui certificat duplicat .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aparitia si evolutia pietei obligatiunilor municipale in Romania

Lucrare de licenta despre Aparitia si evolutia pietei obligatiunilor municipale in Romania
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea obligatiunilor......................3

Capitolul II. Tipuri de obligatiuni-clasificare..................28

Capitolul III. Emisiunea de obligatiuni municipale................51

Capitolul IV. Evaluarea obligatiunilor........................76

Capitolul V. Studiu de caz: Emisiunea de obligatiuni a Municipiului Ploiesti.........................................102

Capitolul VI. Concluzii.................................108

Bibliografie............................113

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aparitia si evolutia pietei obligatiunilor municipale in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.