Aplicabilitatea marketingului la structurile armatei

Trimisa la data: 2009-08-27
Materia: Marketing
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_Ni
Lucrare de licenta despre Aplicabilitatea marketingului la structurile armatei
Deoarece o proportie mare din totalul vanzarilor directe se realizeaza de la persoana la persoana, in urma unor referinte, recomandari sau abordari directe, documentatia de insotire a distribuitorului trebuie sa cuprinda materiale furnizate de companie, cu toate informatiile necesare despre produse si compania insasi. In principiu,distribuitorul trebuie sa dispuna de o prezentare a ofertei,de reclame,mostre,formulare de comanda, invitatii, casete audio si video, accesorii pentru produse si asa mai departe.

Recomandarea, ca forma a vanzarii directe, finalizata prin decizia cumpararii, este caracteristica sistemelor MLM in care produsele fac parte din gama serviciilor sau este practicata de companiile care furnizeaza produsele direct clientilor, in baza comenzilor intocmite in baza unei recomandari. De notat ca, sistemele care nu practica vanzarea directa in sensul exprimat mai sus, dar acumuleaza plati datorita recrutarii clientilor sunt considerate scheme financiare piramidale ilegale. Intrucat, NUMAI miscarea produselor de la furnizor catre consumator creeaza plusvaloare, orice alta forma de acumulare de capital, fara transmiterea unor valori, este ilegala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicabilitatea marketingului la structurile armatei

Cuprins

Introducere...........................................3

Capitolul I. Fundamente teoretice ale marketingului in retea................................6
1.1.Evolutia sistemelor de marketing in retea......................6
1.2.Definirea si esenta marketingului in retea.......................12
1.3.Planul de marketing..........................................26

Capitolul II. Consideratii cu privire la marketingul in strucutrile logistice ale armatei.........................................41
2.1.Conceptul de marketing in structurile logistice ale armatei.........................................41
2.2.Achizitiile publice. Cadru de desfasurare a activitatilor de marketing in structurile logistice ale armatei.......................42

Capitolul III. Gradul de alpliabilitate al marketingului in retea la structurile logistice ale armatei...............................66
3.1.Delimitari conceptuale..................................66
3.2.Caracteristici...............................74
3.3.Stabilirea gradului de aplicabilitate...........................77

Capitolul IV. Aplicatie practica privind constituirea unei companii..................................................78
4.1.Formarea identitatii companiei...............................78
4.2.Organizarea activitatilor..................................82

Concluzii si propuneri......................................83

Bibliorafie..............................................88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicabilitatea marketingului la structurile armatei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.