Aplicarea strategiilor de marketing in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-06-29
Materia: Marketing
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_S
Lucrare de licenta despre Aplicarea strategiilor de marketing in cadrul unei societati
"Previziune consta in ansamblul proceselor de munca prin intermediul carora se determina principalele obiective ale organizatiei si componentelor sale, precum si re-sursele si principalele mijloace necesare realizarii lor".Previziunea raspunde deci la intrebarile: "ce trebuie si ce poate fi realizat in cadrul organizatiei?" in conditiile si concomitent cu desemnarea resurselor necesare. Obiectivele, primele elemente in care se concretizeaza previziunea, trebuie sa reflecte specificitatea organizatiei, sa fie masurabile si - mai ales - realiste.

Rezultatele previziunii se impart in functie de orizont, grad de detaliere si obligativitate in trei categorii principale. In primul rand, prognozele, ce acopera un orizont minim de 10 ani, au un caracter aproximativ, nefiind obligatorii. De regula, prognozele, fie ca sunt normative sau exploratorii, se rezuma la principalele aspecte implicate, in final continand un set de date cu valoare indicativa referitoare la ansamblul organizatiei sau la principalele activitati incorporate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicarea strategiilor de marketing in cadrul unei societati

Cuprins

I.Introducere................3

II. Continutul si rolul strategiilor de marketing............5
II.1 Conceptul si caracteristicile strategiei de marketing..........7
II.2 Strategia de marketing-nucleul activitatii de marketing a firmei............9
II.3 Rolul strategiei de marketing...........10
II.4 Abordarea strategiei de marketing........11
III. Strategia de marketing a firmei de transport CBC Eurotrans.....12

IV.1 Prezentarea agentului economic............13
IV.2 Analiza swot.................14
IV.3 Serviciile oferite...........16

V. Elaborarea strategiei de marketing a firmei pe piata romaneasca.................18

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicarea strategiilor de marketing in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.