Aplicarea tehnicilor si metodelor comunicarii eficiente in afaceri

Trimisa la data: 2010-11-03
Materia: Economie
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_N
Lucrare de licenta despre Aplicarea tehnicilor si metodelor comunicarii eficiente in afaceri
Cresterea gradului de complexitate a sisitemului comunitatiilor globale face ca acesta sa fie tot mai dificil de inteles si de gestionat. Comunicatiile la nivel corporational se intersecteaza in cele mai diferite modalitati, astfel incat orientarea lor in directia obtinerii unor rezultate optime devine o problema complicata, deloc usor de rezolvat. Implicatiile demersurilor comunicationale asupra activitatii de ansamblu a corporatiei necesita insa tratarea lor intr-o maniera competenta. Ori, avand in vedere continutul sistemului comunicational al organizatiei moderne, una dintre cerintele esentiale in acest sens se refera la gestionarea globala a sistemului considerat.

Specialistii care au studiat de- a lungul timpului fenomenul comunicarii par sa fi ajuns la o concluzie unanima : in orice societate, natura relatiilor care se stabilesc intre indivizi depinde in buna masura de eficacitatea comunicatiilor interpersonale.7 Pe aceasta baza se poate afirma cu certitudine ca in afaceri in general si in domeniul marketingului in special eficacitatea sistemului este conditionata de eficacitatea comuncatiilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicarea tehnicilor si metodelor comunicarii eficiente in afaceri

Cuprins


Partea intai Componenta comunicationala a firmei - un pas important in succesul unei afaceri..............3

Partea a doua Comunicarea creativa in mediul de afaceri..........25

Concluzii...........35

Bibliografie.........37Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicarea tehnicilor si metodelor comunicarii eficiente in afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.