Aplicatie Software pentru comert electronic

Trimisa la data: 2010-05-24
Materia: Informatica
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_S
Lucrare de licenta despre Aplicatie Software pentru comert electronic
Retelele de calculatoare au o extindere rapida intr-o multitudine de domenii cum ar fi sistemul bancar, administratia publica, alocarea temporara de resurse in hoteluri, rezervarea biletelor de avion, rezervarea biletelor de tren etc. Aplicatiile moderne iau in considerare accesul unui numar cat mai mare de utilizatori, mai ales de cand se prevede extinderea folosirii cardurilor si creste numarul personalelor care utilizeaza Internetul.

Aplicatiile distribuite constau in mai multe componente ce ruleaza pe masini diferite, acestea aplicatii integrand actiunile componentelor lor. Proiectarea aplicatiilor distribuite se axeaza numai pe detaliile partilor individuale, ci si pe realizarea unei integrari a componentelor distribuite, astfel incat acestea sa coopereze foarte bine intre ele.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicatie Software pentru comert electronic

Cuprins


Introducere............3

Capitolul I. Introducere in tehnologiile Web......13

Capitolul II. Descrierea aplicatiei.........55

Capitolul III. Exemplu de rulare.......84

Prezentare generala a site-ului........84

Concluzii...........91

Bibliografie........93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatie Software pentru comert electronic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.