Aplicatie informatica pentru evidenta consultatiilor

Trimisa la data: 2010-07-22
Materia: Informatica
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Relu_D
Lucrare de licenta despre Aplicatie informatica pentru evidenta consultatiilor
Am discutat in subcapitolele precedente despre ce inseamna un sistem de gestiune a bazelor de date si despre avantajele pe care acesta le ofera, despre importanta utilizarii acestuia in realizarea unor proiecte ce implica lucrul cu volume de date. Incercand sa punem in practica un asemenea sistem si sa realizam o structura de date din care sa obtinem rezultatele dorite trebuie in primul rand sa pornim de la ceea ce dorim sa fie sistemul nostru, de la datele pe care le necesita si apoi la datele pe care le dorim rezultate.

Pare destul de simplu, dar sa nu uitam ca acest ciclu intrare -> iesire are o parte extrem de importanta: prelucrarea interioara. Trebuie deci alese cu grija si analizate instrumentele de care avem nevoie pentru parcurgerea acestui ciclu. Este deci nevoie de un SGBD adaptabil cerintelor noastre si care sa fie capabil sa raspunda acestor cerinte. Microsoft Access 2000 este un puternic si robust sistem de gestionare a bazelor de date relationale pe 32 de biti (RDBMS) pentru crearea de aplicatii clasice sau de tip client-server pentru baze de date pentru sistemele de operare Windows 9x si Windows NT4+ sau Windows 2000.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicatie informatica pentru evidenta consultatiilor

Cuprins

Introducere.........................................4

Capitolul I. Sisteme informatice. Proiectarea sistemelor informatice
1.1. Notiuni de baza ale proiectarii sistemelor informatice...........6
1.2. Structura sistemelor informatice..............6
1.3. Caracteristici ale activitatii de proiectare a sistemelor informatice...............7
1.4 Strategii de proiectare a sistemelor informatice............9
1.5. Etapele de baza ale proiectarii si realizarii sistemului informatic..............10

Capitolul II. Baze de date. Folosirea bazelor de date relationale pentru implementarea sistemului informatic.........................................16
2.1. Conceptul de baza de date...................16
2.2. Sistem de gestiune a bazelor de date..........18
2.3. Niveluri ierarhice de reprezentare a unei baze de date..........19
2.4. Baze de date relationale.....................20
2.5. De ce Microsoft Access 2000..................23

Capitolul III. Mediul de programare folosit la realizarea sistemului informatic - SGBD-ul MICROSOFT ACCESS.............................24
3.1. SGBD- ul MICROSOFT ACCESS ..................24

Capitolul IV. Proiectarea si implementarea aplicatiei informatice.........................................40
4.1. Implementarea aplicatiei informatice propuse..............40
4.2. Proiectarea bazei de date...................41
4.3. Interfata aplicatiei......................48
4.4. Conditii hardware si software pentru rularea aplicatiei.......59

Bibliografie.........................................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatie informatica pentru evidenta consultatiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.