Aplicatii ale elaborarii si analizei bilantului contabil in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Contabilitate
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_S
Lucrare de licenta despre Aplicatii ale elaborarii si analizei bilantului contabil in cadrul unei societati
Intr-o anumita acceptiune am putea vorbi de un sistem de indicatori economico-financiari la baza carora stau informatiile bilantului contabil,iar acest concept de sistem capata o functie informationala multilaterala si una metodologica in cercetare.Indicatorii bilantului contabil trebuie sa realizeze caracterizarea multilaterala a fenomenelor si proceselor economico-sociale,sa masoare influenta acestora si sa permita interpretarea acestor fenomene si procese ,prin prisma configuratiei si structurii acestora,dar nu ca suma a partilor ,ci ca sinteza a lor,abordare care face ca intregul sa reprezinte un indicator calitativ diferit de suma elementelor sale componente.

Prin structura sa si modul de grupare a indicatorilor,bilantul ofera posibilitatea aprecierii situatiei financiare a intreprinderii,ce trebuie privita ca o entitate economico-sociala,de a raspunde necesitatilor de informare ale utilizatorilor,cat si datele necesare elaborarii prognozelor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicatii ale elaborarii si analizei bilantului contabil in cadrul unei societati

Cuprins


Capitolul I Fundamentari privind bilantul contabil...........3

Capitolul II Elaborarea bilantului contabil............46

Capitolul III Studiu de caz privind elaborarea bilantului contabil la societatea comerciala Foraj Sonde Bascov SA..........69

Capitolul IV Analiza economico financiara pe baza de bilant contabil...............92

Capitolul V Sistem informatic privind elaborarea bilantului contabil..............118

Concluzii...........121

Bibliografie........125

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatii ale elaborarii si analizei bilantului contabil in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.