Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-09-22 Materia: Marketing Pagini: 158 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Florin_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati
Marimile masurabile, care sunt luate in considerare pentru determinarea contravalorii energiei livrate, sunt energia electrica vanduta si puterea electrica medie orara sau pe sfert de ora. Aceste marimi sunt determinate obiectiv, cu aparate de masura (contoare de energie electrica) verificate metrologic si corespunzatoare cerintelor din reglementarile ANRE.Tarifele pentru vanzarea energiei electrice la consumatorii finali sunt diferentiate pe nivele de tensiune si pe perioade de utilizare a energiei in cursul unei zile. Sunt definite, in functie de sezon si dupa ziua din saptamina : ore de varf, ore normale si ore de gol.

Pentru sectorul casnic exista si tarife cu preplata, care se pot aplica in masura asigurarii contoarelor corespunzatoare. Pana la acest moment filiala nu are in dotare astfel de contoare. Decizia alegerii tipului de tarif este a consumatorului, care poate opta pentru orice tarif, dintre cele practicate de furnizor pentru nivelul de tensiune din punctul de delimitare si admise pentru categoria de consum careia ii apartine consumatorul, conform reglementarilor ANRE. Astfel, pentru consumatorii industriali, reglementarile prevad tarife de vinzare cu structura binomiala, cu pret pentru energie si putere.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati
Cuprins

Capitolul I Considerente generale micro si macroeconomice..........3

Capitolul II Prezentarea filialei..............19

Capitolul III Produsele si serviciile filialei.Activitatea de comercializare..........28

Capitolul IV Strategia si obiectivele filialei in domeniul comercializarii.........37

Capitolul V Descrierea pietei accesibile filialei...........92

Capitolul VI Organizarea si conducerea filialei..............117

Capitolul VII Analiza riscurilor...............128

Capitolul VIII Planul financiar.............133

Concluzii................153

Capitolul IX Bibliografie................157
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.