Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Marketing
Pagini: 158
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_T
Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati
Marimile masurabile, care sunt luate in considerare pentru determinarea contravalorii energiei livrate, sunt energia electrica vanduta si puterea electrica medie orara sau pe sfert de ora. Aceste marimi sunt determinate obiectiv, cu aparate de masura (contoare de energie electrica) verificate metrologic si corespunzatoare cerintelor din reglementarile ANRE.Tarifele pentru vanzarea energiei electrice la consumatorii finali sunt diferentiate pe nivele de tensiune si pe perioade de utilizare a energiei in cursul unei zile. Sunt definite, in functie de sezon si dupa ziua din saptamina : ore de varf, ore normale si ore de gol.

Pentru sectorul casnic exista si tarife cu preplata, care se pot aplica in masura asigurarii contoarelor corespunzatoare. Pana la acest moment filiala nu are in dotare astfel de contoare. Decizia alegerii tipului de tarif este a consumatorului, care poate opta pentru orice tarif, dintre cele practicate de furnizor pentru nivelul de tensiune din punctul de delimitare si admise pentru categoria de consum careia ii apartine consumatorul, conform reglementarilor ANRE. Astfel, pentru consumatorii industriali, reglementarile prevad tarife de vinzare cu structura binomiala, cu pret pentru energie si putere.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati
Cuprins

Capitolul I Considerente generale micro si macroeconomice..........3

Capitolul II Prezentarea filialei..............19

Capitolul III Produsele si serviciile filialei.Activitatea de comercializare..........28

Capitolul IV Strategia si obiectivele filialei in domeniul comercializarii.........37

Capitolul V Descrierea pietei accesibile filialei...........92

Capitolul VI Organizarea si conducerea filialei..............117

Capitolul VII Analiza riscurilor...............128

Capitolul VIII Planul financiar.............133

Concluzii................153

Capitolul IX Bibliografie................157

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatii ale strategiilor de marketing in furnizarea energiei electrice in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.