Aplicatii privind sistemul asigurarii calitatii in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-06-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_B
Lucrare de licenta despre Aplicatii privind sistemul asigurarii calitatii in cadrul unei societati
Independent de varietatea opiniilor exprimate in literatura de specialitate, privind delimitarea cadrului conceptual al politicii intreprinderii, putem considera ca elementele structurale ale gandirii manageriale - viziunea, misiunea, politica si strategia - trebuie definite astfel incat sa rezulte clar ce este intreprinderea, ce aspira sa fie, care este scopul ei fundamental, prin ce se distinge de alte organizatii si care este cadrul in care se desfasoara activitatile sale curente si viitoare.

De asemenea, un accent deosebit se pune si pe problemele asigurarii calitatii, la nivel national, regional si international. Se vorbeste tot mai mult despre standardele internationale din familia ISO 9000, standarde cu impact deosebit asupra comertului international.Pentru a studia in profunzime aceste aspecte legate de calitate am ales lucrarea cu titlul Sisteme de asigurare a calitatii la S.C. NATURAL-EST S.A. Buzau in care am incercat sa prezint importanta si necesitatea implementarii unui sistem de management al calitatii ca sistem integrat in organigrama firmelor care vor sa prospere pe o piata cu o concurenta din ce in ce mai puternica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aplicatii privind sistemul asigurarii calitatii in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Aplicatii privind sistemul asigurarii calitatii in cadrul unei societati
Cuprins

Introducere..............6

Capitolul I Evolutia standardelor internationale ISO 9000 privind sistemele de management al calitatii.........8


Capitolul II Cerintele standardului international ISO 9001/2001 referitoare la sistemul de management al calitatii...............21

Capitolul III Etapele implementarii unui sistem de management al calitatii.....................37

Capitolul IV Documentatia sistemului de management al calitatii la SC Natural-est SA Buzau...........65

Capitolul V Evaluarea stadiului implementarii unui sistem de management al calitatii la SC Natural-Est SA Buzau...........89

Concluzii.........................94

Bibliografie......................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aplicatii privind sistemul asigurarii calitatii in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.