Aportul sistemului informational in managementul resurselor umane

Trimisa la data: 2010-06-10
Materia: Management
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_H
Lucrare de licenta despre Aportul sistemului informational in managementul resurselor umane
Managementul contemporan intelege si abordeaza firma ca pe un sistem.
Generic, sistemul reprezinta un ansamblul de elemente interconectate, intercorelate si coordonate spre aceleasi obiective.Sistemul de management al organizatiei poate fi definit ca ansamblul elementelor cu caracter decizional, organizatoric, informational, prin intermediul caruia se exercita procesele si relatiile de management in vederea realizarii obiectivelor prestabilite, in conditiile unei eficiente cat mai mari.La baza sistemului de management se afla un complex de principii, reguli, cerinte, care asigura aplicarea sa, corespunzator perceptelor stiintei conducerii.

Indiferent de caracteristicile agentului economic, sistemul de management cuprinde mai multe componente:Subsistemul organizatoric reprezinta cea mai concreta componenta a sistemului global de management al firmei, careia i-au fost consacrate majoritatea studiilor si lucrarilor de management.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aportul sistemului informational in managementul resurselor umane

Cuprins


I. Managementul - concepte definitorii..........3

II. Decizia de management si sistemul informational.........15

III. Sistemul organizatoric al managementul intreprinderii.......28

IV. Sistemul metodologic..........40

V. Managementul resurselor umane.........53Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aportul sistemului informational in managementul resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.