Aritmetica in precizie multipla

Trimisa la data: 2010-09-03
Materia: Informatica
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_An
Lucrare de licenta despre Aritmetica in precizie multipla
Scopul principal al acestui capitol este de a efectua un studiu minutios asupra celor patru procese de baza ale aritmeticii: adunarea, scaderea, inmultirea, impartirea. Multi privesc aritmetica drept un lucru fara insemnatate, pe care il invata copiii si cu care lucreaza calculatoarele, dar aritmetica este un subiect fascinant, avand multe implicatii interesante. Intrucit aritmetica fundamenteaza atit de multe aplicatii ale calculatoarelor, este important sa facem un studiu amanuntit asupra metodelor eficiente de calcul cu numere.

Aritmetica este o disciplina vie care a jucat un rol important in istoria omenirii, fiind carecterizata in continuare printr-o rapida dezvoltare. In acest capitol se analizeaza algoritmi pentru efectuarea de operatii aritmetice asupra mai multor tipuri de cantitati, cum sunt numerele cu "punct mobil", numere foarte mari.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Aritmetica in precizie multipla

Lucrare de licenta despre Aritmetica in precizie multipla
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Aritmetica.................4

Capitolul II. Calculul preciziei multiple folosind MFLOAT..........34

Capitolul III. Metode MFLOAT............44

Capitolul IV. Precizia MFLOAT...........51

Capitolul V. Versiunea MFLOAT pentru PASCAL......52

Capitolul VI. Analiza Aplicatiei.......69

Bibliografie............78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Aritmetica in precizie multipla". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.