Arome de carne - utilizarea aromelor de carne pentru carnati afumati

Trimisa la data: 2011-10-22
Materia: Agronomie
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ratusk85
Lucrare de licenta despre Arome de carne - utilizarea aromelor de carne pentru carnati afumati
Conform unui studiu efectuat in Anglia, la inceputul razboiului din 1939, in dieta celor mai multi oameni, proteinele aveau un procentaj minim, iar grasimile aveau un procentaj mare.
Industria aromelor era conceputa doar in productia de cofetarie, fructe si alte produse fara arome si catorva arome derivate din drojdie, introduse pentru a veni in intampinarea cerintelor consumatorilor din acea perioada.

In imediata perioada de dupa razboi, aceste deficiente au inceput sa atraga atentia producatorilor de produse alimentare, iar in Marea Britanie guvernul a initiat un proiect organizat de The Overseas Food Corporation, pentru producerea de ulei de arahide, in vederea reducerii grasimilor din produsele alimentare. Procesul pentru obtinerea de preparate comestibile asemanatoare carnii, a fost descris de Boyer. Pentru acceptarea acestui tip de produs trebuia ca aspectul lui sa fie placut si aroma buna. Nu a fost o imitare a carnii de oaie (sau alt tip de carne), aroma fiind obtinuta prin extractia carnii de oaie, dar acest proces este scump.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Arome de carne - utilizarea aromelor de carne pentru carnati afumati

Lucrare de licenta despre Arome de carne - utilizarea aromelor de carne pentru carnati afumati
Cuprins

Capitolul I Prezentarea aromelorREZENTAREA AROMELOR 9

Capitolul II Partea experimentala.................96

Capitolul III Parte tehnologica...................106

Capitolul IV Parte de proiectare...................121

Capitolul V Parte tehnico-economica..................124

Concluzii..................131

Bibliografie...............133

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Arome de carne - utilizarea aromelor de carne pentru carnati afumati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.