Asezamintele de detentie si siguranta acestora

Trimisa la data: 2009-08-23 Materia: Drept Pagini: 104 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Loredana_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Asezamintele de detentie si siguranta acestora
Asigurarea pazei in timp presupune functionarea dispozitivelor de paza in mod permanent (atat ziua, cat si noaptea), iar in spatiu pe toata intinderea si suprafata anume determinata. In privinta formei, dispozitivul de paza exterioara a unui penitenciar se realizeaza circular, ceea ce presupune ca elementele de serviciu se dispun in dispozitiv in asa fel incat sa se asigure supravegherea tuturor laturilor penitenciarului. Referitor la densitatea elementelor de serviciu in dispozitivul de paza pe perimetrul locului de detinere, legislatia in vigoare nu stabileste norme precise, dar este datoria factorilor de decizie sa amplaseze posturile respective in asa el incat sectoarele incredintate spre paza sa poata fi observate reciproc, in intregime, sa existe camp bun de vedere si de tragere.

In ce priveste componenta dispozitivului de paza, aceasta este stipulata in Regulamentul privind organizarea si executarea serviciului de paza, escortare si supraveghere a detinutilor in penitenciare: 'paza locuriloe de detinere se realizeaza prin posturi de santinela, posturi de paza cu caini, posturi de control, posturi de observare si patrule, prevazute in planul de paza si aparare ". Posturile de santinela se amplaseaza obligatoriu la schimbarea directiilor laturilor perimetrului pazit, iar ca functionalitate pot fi permanente (posturi in care serviciul se executa neintrerupt atat ziua cat si noaptea).
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Asezamintele de detentie si siguranta acestora

Lucrare de licenta despre Asezamintele de detentie si siguranta acestora
Cuprins

Cuvant inainte...........................................3

Capitolul I. Prevederi privind organizarea asezamintelor de detinere......................................4

Capitolul II. Asezaminte de detentie in Romania........................17

Capitolul III. Organizarea si executarea serviciului de paza............30

Capitolul IV. Personalul din sericiul de paza....................46

Capitolul V. Situatii deosebite prezente in asezamintele de detinere.......................................70

Capitolul VI. Mijloace tehnice ajutatoare la paza si imobilizare ce se folosesc in serviciul de paza................................81

Capitolul VII. Sistemul informatizat de paza..........................93

Cocluzii....................................................100

Bibliografie...........................................102
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Asezamintele de detentie si siguranta acestora". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.